top of page

LABWORK FITNESS 2021 Group

Public·3 members
Sarah Love
Sarah Love

A1 Xplore TV GO APK - The Ultimate App for Streaming TV Shows and Movies


A1 Xplore TV GO is android,xploretv,entertainment,xplore, content rating is Everyone (PEGI-3). This app is rated 3.67 by 3 users who are using this app. To know more about the company/developer, visit A1 Bulgaria website who developed it. bg.a1.android.xploretv.apk apps can be downloaded and installed on Android 5.0 and higher Android devices. The Latest Version of v27.0.1 Available for download. Download the app using your favorite browser and click Install to install the application. Please note that we provide both basic and pure APK files and faster download speeds than APK Mirror. This app APK has been downloaded 7429+ times on store. You can also download bg.a1.android.xploretv APK and run it with the popular Android Emulators.


Evo ovako po prirodi sam uporan ko slon tako sam i bio ovaj put. Aplikacija a1 xplore to go moze se pokrenuti i na android tv jedini problem je bar kod mene bio taj da google play mi nije nudio app kao nije kompatabilna sa mojim uredjem. Spornu app sam skinuo sa ove stranice.
a1 xplore tv go apkBilo je već potegnuto to pitanje, "to go" su aplikacije koje su predviđene za van, a ne za kuću. Pod van mislim to da ne rade na boxovima, tvima i sl. Zamisli, ja imam stari trio paket i besplatno a1 tv za van. Dam tebi pass i ti preko a1 tv za van na android tvu gledaš besplatno sve programe koje ja imam na fiksnoj usluzi. A moj tata ima novi mozaik sportski i dam tebi pass za explore to go, a ti gratis gledaš i planetsport i od srpnja Arene. Nije to u interesu A1, zato je tako.


Slazem se s tobom ali sa screensnjem sam imao problema imao slike ali ton nix. Ako vec imam xplore to go daj mi onda omoguci to. Primjer nazovem szk i osobno prijavim uredjaj na toj i toj adresi (mislim gdje mi je taj android tv)i stvar cista . Nemres mi dati sladoled u kornetu pa mi uzeti sladoled i ostaviti mi kornet da se nebi zmazal il nedaj boze da mi padne na nove cipele jel tak. Nismo se tak dogovorili ?


skinuo sam aplikaciju xploretv to go i instalirao na svoj Toshiba android tv ali kad ju pokrenem login screen mi se smanji i ne da mi uoopce ukucati login podatke! Takoder moram aplikaciju svaki put pokrenuti iz aplikacija sustava ne znam kako ju staviti na screen tv-a


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page