top of page

LABWORK FITNESS 2021 Group

Public·3 members
Sarah Love
Sarah Love

Iadul Verde Pe Web VERIFIEDJurnaliștii WOWbiz.ro au luat legătura cu Cristina, o româncă stabilită în Gaziantep alături de familie. Cristina este căsătorită și are un fiu de 15 ani, iar ea ne-a povestit cum arată iadul după seismul de noaptea trecută și replicile înregistrate în dimineața zilei de luni.
Iadul verde pe webSpecialiștii în sănătate Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel au participat, sâmbătă, în calitate de experți, la Guvern, la o întâlnire tehnică privind găsirea unor soluții imediate la criza sanitară. În cadrul discuțiilor, PSD a propus acordarea unui cetificat verde temporar.


Sustin certificatul verde cu toata fiinta mea de analist politic si salut atitudinea inteleapta a PSD care a trecut peste micile diferente ideologice si s-a unit cu PNL, USR si UDMR ptr sanatatea oamenilor.Sarutari de manusite Doamnei Presedinte Ursula van der Leyen si sa ne aveti in vedere ca am fost politic corecti.Alte detalii breaking news numai la Romania TVerde.


După ce primul sezon s-a bucurat de reacții extraordinare din toată lumea, acest serial reality de dating de mare succes a primit undă verde pentru cel de-al doilea sezon. Sezonul 1 s-a aflat în TOP 10 Netflix (clasamentul TV global în alte limbi decât engleza) timp de trei săptămâni la rând, iar în perioada de vârf, a ajuns până pe locul 4.


Opt români prinși în iadul din Turcia au fost aduși deja în țară într-un avion militar. Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe, Radu Filip, și șeful DSU, Raed Arafat, au vorbit despre situația românilor din zonele calamitate, din Turcia.


Greu de priceput pentru un om atata maretie cata implica planul lui Dumnezeu. Uneori e mai durereroasa pierderea definitiva, vesnica, a cuiva, decat constiinta ca mai exista chiar si intr-o vesnica suferinta. Cred ca omul prin dorinta de a cunoaste binele si raul s-a departat de absolut, adica de Dumnezeu, asa cum sta scris in Geneza. Acuma moartea in lumea noastra este pacatul absolut. Criminalul merita sa fie pedepsit! Ok, dar Iuda nu a omorat pe nimeni, doar a tradat, sigur nu echivaleaza cu moartea lui Isus? Irod doar a fost invidios pe noul posibil imparat, ce a declansat invidia lui? Orice pacat care dispune de un autor bine infipt in autoritatea lumeasca este declansator de moarte. Deci comparatia cu un betiv care poate fi la un moment dat sub influenta alcoolului si face un accident cu victime, deci un betiv comparat cu un criminal = acelasi lucru. Dumnezeu este Cel care poate ierta in final prin cainta noastra. Parca in Epistola lui Iacov intalnim faptul ca vinovatul de incalcarea unei singure porunci se face vinovat de incalcarea tuturor! Dar sa revenim! Ajunsi iarasi la sursa din care am plecat, adica la Absolut, la Dumnezeu, de aceasta data in unitate prin fiinta, caci Dumnezeu s-a fiintat pe Sine si a luat trup ca sa fim fii si una cu El, vom ajunge si la cunostinta absoluta, adica ce ma motiveaza sa fac ce fac? Ambitia personala ca stiu ca pot convinge, dorinta sincera de a face bine aproapelui, pentru ca un Dumnezeu iubitor ne-a infratit pe toti in El. Adevarul despre noi toti il vom cunoaste in absolut, in Hristos doar, care e Adevarul Absolut, in Dumnezeu care e vesnic. Despre Rai stim ca inseamna compania vesnica a lui Dumnezeu, dar ruperea de Dumnezeu este insusi iadul! Ce este omul fara dragoste, lumina, bunatate, compasiune si toate celelalte derivate: un mare iad! 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page